Luts Express

Wil je geïnspireerd raken door de mooie Gaasterlandse natuur of lekker bijpraten met vrienden? Iedereen geniet op z’n eigen manier en daar passen wij ons op aan. Varen met de Luts Express is genieten voor iedereen.

Er zijn diverse routes die gevaren kunnen worden met ieder z’n charme. Per gelegenheid wordt er samen met jou gekeken wat voor route het beste past. Ook zijn er veel combinatiemogelijkheden.

Populair arrangement is de 3 B’s: Boot, Bus en Barbecue (€ 42,50 p.p.)

*1,5 uur durende vaart
* inclusief ritje in Amerikaanse schoolbus
* inclusief barbecue
* minimaal 15 personen

Dit arrangement laat verschillende kanten van het mooie Gaasterland zien. Met de Luts Express vaar je door de rivier De Luts naar bijzondere natuurgebieden. De Amerikaanse schoolbus brengt je vervolgens naar een prachtige locatie: Strandpaviljoen De Hege Gerzen, waar een barbecue staat te wachten. Deze bestaat onder andere uit diverse vleessoorten, salades, patat en stokbrood met tapenades. Vervolgens brengt de Amerikaanse schoolbus je weer naar de beginlocatie en geniet je samen met je vrienden, familie of collega’s na van een mooie dag rondom de Friese meren.

De omgeving kent vele bijzondere verhalen. Geïnteresseerd? Laat het weten, wij brengen je graag op de hoogte. In overleg is er uitbreiding mogelijk. Informeer gerust of kijk op www.lutsexpress.nl